Sutra od 15 sati bogata gastronomska ponuda i zabavni program vraćaju se na gradsko kupalište u Ozlju.

Otvara se Dnevni boravak na Kupi

VIŠE IZ RUBRIKE

  Dok posjetitelji već uživaju u Dnevnom boravku na Mrežnici, od sutra i stanovnici Ozlja dolaze  na svoje. Otvorenje Dnevnog boravka na Kupi započet će od 15 sati. Posjetitelji će moći uživati u zanimljivom i sadržajnom programu otvaranja. Program započinje u četvrtak koncertom  Nukleusa u 19 sati, zatim se nastavlja u petak nastupom sastava La Papa isto s početkom u  19 sati. Subota i nedjelja rezervirane su za dječje programe. U subotu najmlađe od 11 sati  očekuje facepainting, dok će u nedjelju od 15 sati moći uživati u mađioničarskom nastupu Magic Vladimira. Osim u programu, posjetitelji će moći uživati u bogatoj ponudi hrane Restorana Žganjer na čijem se jelovniku mogu pronaći tradicionalna hrvatska jela  pripremljena i servirana na moderan i zanimljiv način.  

  Dnevni boravak na Kupi je program u organizaciji Izvan fokusa d.o.o., Grada Ozlja i Turističke  zajednice područja Kupa, a u partnerstvu s Restoranom Žganjer, koji se realizira na Gradskom  kupalištu Slave Raškaj u Ozlju s ciljem vraćanja kupača na rijeku Kupu i organiziranja  kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu, mlade i odrasle. Osim toga cilj Dnevnog boravka na Kupi jest doprinijeti turističkoj infrastrukturi, kupališnom turizmu i općenito  turističkim aktivnostima vezanima za rijeke.

  Posjetitelji u Dnevnom boravku na Kupi tijekom čitavog ljeta mogu očekivati brojne popratne programe; s jedne strane razni gastronomski programi, a s druge izvedbeni. Izvedbeni programi bit će dodatno usmjereni na djecu i obitelji (čitanje priča, dječje predstave,  animacije za najmlađe, mađioničari i sl.), a s druge strane na mlade i stariju publiku kroz  koncerte, večernji stand-up, filmske projekcije i druge programe.  

  Odlika koja prati Dnevne boravke, svakako je i bogata gastronomska ponuda. Lokacija na  Mrežnici nudi jelovnik koncipiran na principu world food jelovnika koji gostima daje  mogućnost da probaju jela iz različitih kultura i dijelova svijeta. Dnevni boravak na Kupi u  svojoj ponudi gostima nudi tradicionalna jela ozaljskog kraja pripremljena na nov, zanimljiv i  moderan način, te će bit baziran na lokalnim autohtonim namirnicama (buča, pastrva,  janjetina, jabuke i sl.). Gosti će imati priliku isprobati nezaobilaznu janjetinu i jela s roštilja na  drugačiji način, u street food izdanju. Naravno, i najmlađi gosti mogu očekivati svoje gastro favorite. 

  Više informacija o Dnevnom boravku na rijeci i specifičnim lokacijama na Mrežnici i Kupi potražite na sljedećim linkovima:

  Facebook:  

  https://www.facebook.com/dnevniboravaknarijeci 

  Instagram:  

  https://www.instagram.com/dnevni.boravak.na.rijeci/ 

  Internetske stranice: 

  https://tzp-kupa.hr 

  http://restoran-zganjer.hr/ 

  https://mreznicka-kuca.com/ 

  https://izvanfokusa.hr 

  https://ozalj.hr