Prvi Karlovački

Preporuke Stožera civilne zaštite grada Karlovca za otkazivanje programa manifestacije Zvjezdanog ljeta

Autor: Branko Obradović

11.07.2020

Karlovac

Stožer civilne zaštite grada Karlovca izdao preporuku za otkazivanje utrke Karlovačkog cenera i ostalih aktivnosti u sklopu manifestacije Zvjezdano ljeto 2020

S obzirom na novonastalu situaciju u kojoj u Hrvatskoj bilježimo veći porast oboljelih od virusa COVID-19 te s obzirom na izdane Odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kao i konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Karlovačke županije, Stožer civilne zaštite grada Karlovca izdaje preporuku da se elitna i glavna utrka Karlovačkog cenera, otkažu radi zaštite zdravlja svih sudionika, organizatora i građana.

Izdaje se i preporuka za otkazivanjem i događanja u sklopu manifestacije Zvjezdano ljeto, a koja su se trebala održati u subotu, 11. srpnja, nedjelju, 12. srpnja i ponedjeljak, 13. srpnja 2020. S obzirom na sve navedeno Grad Karlovac je donio odluku o otkazivanju svih aktivnosti u sklopu Zvjezdanog ljeta. Grad Karlovac otkazuje i budnicu ulicama grada, 13. sprnja.

Kao i dosad Stožer civilne zaštite grada Karlovca na dnevnoj razini provodi Odluke Stožera CZ RH i prati stanje te sukladno uputama postupa.

Odgovornim ponašanjem čuvamo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana te doprinosimo funkcioniranju poslovnih i životnih procesa i očuvanju radnih mjesta.

Budimo odgovorni!