TZ grada Karlovca

Osvojeno posebno priznanje za video o Ivanjskom krijesu

VIŠE IZ RUBRIKE

Međunarodni dani turizma INTERSTAS

Jaka konkurencija - prijavljeno rekordnih 406 promotivnih videa iz čak 147 zemalja

Međunarodni dani turizma INTERSTAS koji objedinjuju čak tri turističke manifestacije, 30. Međunarodni festival turizma, turističkog filma i krajobraza,  26. Međunarodni festival turističkog filma i 21. Natjecanje za Međunarodni Zlatni Cvijet održani su od 15. do 17. studenog 2023. godine u  Solinu.

Povodom proglašenja običaja paljenja Ivanjskog krijesa u Karlovcu nematerijalnim kulturnim dobrom Republike Hrvatske, TZ grada Karlovca pripremila je poseban tematski video o najstarijoj karlovačkoj manifestaciji i kandidirala ga na 26. Međunarodni festival turističkog filma.

Na ovogodišnji festival prijavljeno je rekordnih 406 turističkih promotivnih videa iz čak 147 zemalja. Međunarodni žiri dodijelio je ukupno 27 festivalskih nagrada za nominirane filmove među kojima je i priznanje za video Turističke zajednice grada Karlovca.

Posebno priznanje na završnoj svečanosti manifestacije u Solinu preuzela je direktorica Turističke zajednice Marina Burić te tom prigodom izjavila.

-Koristimo svaku priliku predstaviti naš grad i njegove turističke posebnosti, kako pred potencijalnim turistima tako i pred stručnom publikom, a sve kako bi pozicionirali Karlovac kao iznimnu turističku destinaciju vrijednu posjeta.

 Nagrađeni video o Ivanjskom krijesu pogledajte ovdje

https://www.youtube.com/watch?v=lobLnxK_z9U