Prvi Karlovački

Osumnjičen za krađu u Karlovcu

19.03.2020

Crna kronika

Uhvaćeni u pokušaju krađe drva

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Ogulinu. Glasnogovornica Andreja Lenard izdvojila je sljedeće.

U razdoblju od 17. do 18. ožujka nepoznati počinitelj je u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu iz kombi vozila 50-godišnjaka otuđio razni alat u vrijednosti većoj od 20.000 kuna.

Jučer 18. ožujka na području općine Krnjak policijski službenici su u pokušaju krađe drva sa stovarišta zatekli 59-godišnjaka i 52-godišnjakinju. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju protiv osumnjičenih će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem 42-godišnjaka se sumnjiči da je u razdoblju od 16. do 19. ožujka 2018. godine iz kuće 37-godišnjakinje u gradskoj četvrti Luščić – Jamadol u Karlovcu, otuđio dokumente, odjevne predmete i drugo u vrijednosti većoj od 21.000 kuna. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe protiv 42-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podneseno posebno izvješće.