Prvi Karlovački

Osumnjičen za krađu novca

Autor: Branko Obradović

18.03.2021

Crna kronika

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku te je uz kaznenu prijavu doveden u Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa policijski službenici Policijske postaje Karlovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine.

Naime, 33-godišnjaka se sumnjiči da je iz dva doma na području Karlovca otuđio novac tako što je 5. veljače došao do 90-godišnjakinje i 85-godišnjaka koji su ga pustili u kuću u Gradskoj četvrti Drežnik-Hrnetić. Tom prilikom osumnjičenik im je ponudio drva, a zauzvrat je tražio novac za benzin koji su mu i dali. Nadalje, 10. ožujka zajedno sa 60-godišnjakinjom ušao je u njen stan u gradskoj četvrti Švarča  pod izgovorom da mu je potreban novac za gorivo kako bi njenom sinu odvezao drva, a koji mu je 60-godišnjakinja i dala. Prilikom boravka u domovima oštećenih osoba, osumnjičenik im je otuđio novac. Ukupna materijalna šteta veće je od 4500 kuna.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku te je uz kaznenu prijavu doveden u Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.