Provaljeno u ugostiteljski objekt

Osumnjičen za krađu guma s vozila

VIŠE IZ RUBRIKE

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri  kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Dugoj Resi i četiri prometne nesreće od kojih su dvije s lako ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom. Glasnogovornica Andreja Lenard izdvojila je sljedeće.

    U noći 9. prosinca nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu i otuđio novac.

    Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 35-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 7. do 8. prosinca s osobnog vozila u gradskoj četvrti Novi centar u Karlovcu otuđio dvije gume s felgama u vrijednosti većoj od 2000 kuna. Provedenim kriminalističkim istraživanjem za navedeno kazneno djelo sumnjiči se 40-godišnjaka kod kojeg su pronađeni otuđeni predmeti, a ujedno osumnjičen je i da je 9. prosinca provalio u vozilo 24-godišnjaka u gradskoj četvrti Novi centar i otuđio dokumente i novac. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava.