Prvi Karlovački

Osnovan ogranak Domovinskog pokreta u Grabriku – na čelu sve žene

Autor: Sunčica Laić

16.02.2022

Politika

Za predsjednicu izabrana je Antonija Goršćak, a potpredsjednice su Blanka Janić i Branka Čučić

Ogranak Domovinskog pokreta osnovan je u utorak u Gradskoj četvrti Grabrik.

To je prva gradska četvrt u Karlovcu u kojoj je osnovan ogranak ove stranke. Za predsjednicu izabrana je Antonija Goršćak, a potpredsjednice su Blanka Janić i Branka Čučić.

-Naša strategija je osnivanje ogranaka po gradskim četvrtima jer smatramo da je gradska četvrt temelj bilo kojeg političkog djelovanja u gradu Karlovcu. Ono što nas veseli i na što smo osobito ponosni je što su u predsjedništvu ogranka sve žene. Smatramo da ženama treba dati prostora, da moraju biti ravnopravne s muškarcima, a moje osobno mišljenje je da su žene i puno snažnije i da će to jako dobro odraditi, naglasio je potpredsjednik gradskog DP-a, Alenko Ribić.

Nastavljaju i s osnivanjem ogranaka na razini podružnice gdje ih imaju već nekoliko, a posljednji je osnovan u Bariloviću.

-U ogranak su nam ušli mladi, školovani ljudi, tako da dajemo prostor mladima s njihovim idejama i inovativnim razmišljanjem kako bi se Domovinski pokret razvijao sve u cilju prosperiteta grada Karlovca i Karlovačke županije, poručio je Ribić.