Prvi Karlovački

Osmisliti i urediti interijer – uz Drvonu je lakše!

Autor: Marta Marinović

08.04.2021

Promo

Karlovačka tvrtka ,,Drvona” ima dugogodišnje iskustvo u izradi namještaja po mjeri s osiguranom kompletnom uslugom. Brojni domovi diljem Hrvatske opremljeni su modernim i funkcionalnim kuhinjama, dnevnim boravcima i komodama, kupaonskim namještajem i dječjim sobama te ormarima osmišljenim te izrađenim u Drvoni. Ova inovativna tvrtka u svoje reference ubraja, kako privatne kuće i stanove, tako i apartmane, hotele i turističke komplekse, ugostiteljske objekte, kuće za odmor i kampove.

Cjelokupan proces uređenja interijera dijeli se u nekoliko faza od kojih svaka predstavlja jednu od zasebnih usluga.

IDEJNI PROJEKT

Prva faza je izrada idejnog rješenja. Nakon obavljenog razgovora s klijentom, dizajner predlaže nekoliko rješenja za namještaj. Ukoliko se odlučite za realizaciju po idejnom projektu Drvone, njegova cijena se odbija od konačne cijene. Također, svaki klijent može donijeti već postojeće rješenje po kojem će se raditi namještaj.

IZRADA NAMJEŠTAJA

Drvonin namještaj odlikuju vrhunski dizajn i estetska dotjeranost te izvrstan omjer cijene i kvalitete. Poseban naglasak stavlja se na izradu po mjeri te prilagođavanje potrebama i željama klijenata. Veliki izbor pločastog i ostalog materijala omogućuje fleksibilnost te kreativnost u dizajnu i izradi.

U svojoj ponudi Drvona ima i vrata koja se rade po mjeri te široki izbor laminata, parketa, vinilnih podova i zidnih obloga što omogućuje potpunu usklađenost svih detalja i dekora te kupcu olakšava izbor budući da sve što mu treba može pronaći na jednome mjestu. Stalnim educiranjem svojih djelatnika te tehnološkom modernizacijom proizvodnog procesa, Drvona održava korak s trendovima u Europi i svijetu.

DOSTAVA I MONTAŽA

U završnoj fazi djelatnici tvrtke će kompletan izrađeni namještaj, po dogovoru s klijentom, ugraditi u prostor te ga po samom završetku ostaviti čistog i urednog.

Uređenje interijera nije samo tehničko pitanje, već ima i svoju emotivnu crtu. Stoga dizajneri Drvone ističu kako im je zadovoljstvo investitora nakon obavljenog posla najveća nagrada budući da u svaki posao unose dio sebe!

DRVONA – Interijer s porukom!

Tvrtka u ponudi ima cjelokupan asortiman proizvoda od drva potreban za potpuno uređenje interijera – laminatni i vinilni podovi te parketi s postavom, sobna vrata s dovratnicima uz mogućnost ugradnje te izrade po mjeri, krovni prozori i balkonska vrata, namještaj po mjeri: kuhinje, klizni ormari, kreveti, dnevni boravci, kupaonski namještaj, dječje sobe, uredski namještaj, poslovni prostori (restorani, kafići, butici i ostalo), apartmani, kampovi, hotelske sobe i ostalo te idejni i izvedbeni projekti s 3D vizualizacijom.

KONTAKT

Drvona d.o.o.

Antuna Mihanovića 7 (Banija)

47000 Karlovac

E-mail: info@drvona.hr

Mob: 098 649 345

www.drvona.hr

www.drvo-trgovina.hr