Prvi Karlovački

Osebujni Nikola Marjanović probudio Karlovčane

Autor: Leo Stakovic

09.03.2020

Glazba

Osim što je predstavio svoj novi singl "Vrati mi se ti", otkrio je što misli o Karlovčanima kao publici

Marjanovićeva “Vrati mi se ti” pjesma je koja se od samog izlaska nalazi u vrhu emitiranja na radio postajama diljem Hrvatske. Nastala je na tragu sjećanja jednog emocionalnog brodoloma koji se dogodio davno u prošlosti i na vrlo slikovit način opisuje sve one osjećaje koje proživljavamo u trenucima kada ništa od vanjskog svijeta nije toliko važno kao želja da nam se voljena osoba vrati u život.

– Ovaj put, osim ekipe iz Menarta, imao sam iza sebe i Pecotić/Shalla tim, što me jako usrećuje jer bih bez takvih ljudi odavno propao. Oni su između ostalog zaslužni za ovu stvar.

No prilikom gostovanja u eteru Prvog karlovačkog, Nikola je govorio o svemu samo ne o novom singlu. Ukratko je ispričao o tijeku njegova glazbenog života, od prvog benda – Sane, preko suradnji sa brojnim velikanima domaće glazbene scene, sinkronizacije crtanih filmova (čime se i danas bavi), sve do solo karijere i vlastitih singlova koji od početka, 2015. godine, uspješno teku eterima mnogih radijskih postaja.

Osvrnuo se između ostalog i na ovogodišnju Doru, ali i na nastup Dino Dvornik tribute benda, kojeg je frontmen, u Karlovcu. Neizostavno je bilo prokomentirati karlovačku publiku, ali i općenito stanje po pitanju svirki uživo i koncerata u kontekstu “novog doba”.

Snimku druženja moguće je pogledati OVDJE.