Karlovački nogometaši odrađuju trodnevne pripreme u Selcu

Osam pogodaka nogometaša "Karlovca 1919" u pripremnoj utakmici u Triblju

VIŠE IZ RUBRIKE

    Nogometaši "Karlovca 1919" odrađuju u Hostelu Karlovac u Selcu trodnevne mini pripreme. Prvi trening odrađen je u petak poslijepodne, a drugi danas prijepodne. Trener Matija Štefančić izjavio je nakon tog treninga da je zadovoljan uvjetima u Selcu.

    -Zahvaljujem se osoblju Hostela Karlovac i direktoru Dariu Smojveru što su nam omogućili da tri dana provedemo ovdje. Imamo sve što nam treba za ove mini pripreme. Zahvaljujemo i našem predsjedniku Josipu Ribaru i vodstvu kluba što su nam omogućili odlazak na ove pripreme. Ovdje je osamnaest igrača, neki mlađi nisu mogli zbog škole, a imamo i nekoliko ozlijeđenih igrača. Kadar za proljetni dio prvenstva je okvirno 22 igrača. Nakon dugo godina smo zajedno, družimo se, pa nam ovo dođe kao team building. Ukupno ćemo odraditi u Selcu četiri treninga i odigrati jednu utakmicu, kazao je Štefančić.

    U sklopu ovih mini priprema karlovački nogometaši odigrali su danas pripremnu utakmicu. "Karlovac 1919" pobijedio je u Triblju momčad Nogometnog kluba "Turbina" s 8:1. Pogotke su postigli Antonijo Turkalj četiri, Aleksandar Trajkov dva, te po jedan Nikola Šprajcer i Patrik Radoš. Za domaću ekipu strijelac je bio Marin Ribarić. (b.o.)

    Foto: Igor Čepurkovski