Manifestacija će biti održana na Zagrebačkom velesajmu

Organizirani posjet manifestaciji Dani poslova u turizmu 22. siječnja

VIŠE IZ RUBRIKE

    Četvrtu godinu zaredom u organizaciji i suradnji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HUP Udruge ugostiteljstva i turizma te Ministarstva turizma bit će održana manifestacija Dani poslova u turizmu. Ove godine će svi zainteresirani, od nezaposlenih osoba do učenika i studenata, osobno moći kontaktirati više od 100 poslodavaca iz sektora turizma na lokacijama Osijek, Zagreb i Split, te se aktivno uključiti u različite radionice i programe namijenjene svima, koji imaju želju raditi u turističkoj sezoni.

    Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Karlovac, uz financijsku podršku Karlovačke županije i gradova Karlovac, Slunj, Duga Resa i Ogulin, osigurao je sedam autobusa za ukupno 350 osoba s područja cijele županije. Iz Karlovca kreću četiri autobusa, dok će ostala tri autobusa nezaposlene osobe i učenike pokupiti na nekoliko stanica na području županije.

    Dani poslovi u turizmu bit će održani 22. siječnja u Zagrebu, na Zagrebačkom velesajmu. Autobusi iz Karlovca kreću u 8 sati s Autobusnog kolodvora u Karlovcu. (b.o.)