Na javnom savjetovanju Pravilnik o načinu i uvjetima sufinanciranja nabave i ugradnje stanica za podizanje tlaka u višestambenim zgradama

Optimalizacija tlakova u vodoopskrbnom sustavu u višestambenim zgradama

VIŠE IZ RUBRIKE

    Od danas pa do 26. veljače 2020. na javnom je savjetovanju Pravilnik o načinu i uvjetima sufinanciranja nabave i ugradnje stanica za podizanje tlaka u višestambenim zgradama na području grada Karlovca. Za navedeno sufinanciranje Grad Karlovac je u Proračunu za 2020. godinu osigurao sredstva u iznosu od 250 tisuća kuna, sufinancirat će se najviše do 50 posto vrijednosti nabave i ugradnje, a putem javnog natječaja.

    Svrha sufinanciranja putem javnog natječaja je omogućavanje nabave i ugradnje stanica, koje će stvoriti preduvjet za optimizaciju tlakova u javnom vodoopskrbnom sustavu Grada Karlovca i osigurati pouzdanu vodoopskrbu u višestambenim zgradama.

    Pravo sudjelovanja na natječaju imaju višestambene zgrade koje se na natječaj prijavljuju putem predstavnika suvlasnika ili upravitelja.  Nakon odabira svih pravovaljanih prijava, a na temelju Odluke Gradonačelnika sklapa se Ugovor o međusobnim pravima i obvezama u svezi sufinanciranja troškova nabave i ugradnje stanica za podizanje tlaka između Grada Karlovca s jedne strane, te odabranog podnositelja prijave s druge strane.

    Sve informacije kao i obrazac za sudjelovanje na javnom savjetovanju građani mogu potražiti na službenoj web stranici Grada Karlovca www.karlovac.hr.