Prvi Karlovački

Oprez, nisu baš sve maškare – maškare!

Autor: Renata Benković

14.01.2022

Crna kronika

29-godišnjakinju i 32-godišnjakinju se sumnjiči da su ušle u kuću 65-godišnjakinje za vrijeme njenog odsustva i ukrale novac

Krađa novca iz obiteljske kuće na području Ogulina dogodila se jučer u popodnevnim satima, izvijestila je PU karlovačka.

Naime, nakon zaprimljene dojave, policijski službenici Policijske postaje Ogulin odmah su izišli na mjesto događaja te su u blizini zatekli dvije ženske osobe koje su bile odjevene kao maškare i koje su se dovodile u vezu s izvršenjem kaznenog djela. Policija ih je privela u službene prostorije radi provođenja kriminalističkog istraživanja.

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjakinji i 32-godišnjakinji koje se sumnjiči da su ušle u kuću 65-godišnjakinje za vrijeme njenog odsustva i ukrale novac. Protiv osumnjičenih će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Vezano za ovaj događaj policija upozorava građane da budu oprezni prilikom dolaska i puštanja nepoznatih osoba u svoj dom, da zaključavaju kuće i stanove, da ključeve od stambenih prostora ne ostavljaju na dostupnim mjestima potencijalnim počiniteljima kaznenih djela, a kako ne bi postali žrtve kaznenih djela.