Prvi Karlovački

Omiljena učiteljica Marica Mihajlović Bućan izgubila borbu s opakom bolešću

Autor: Branko Obradović

08.12.2020

Mozaik

Jedno veliko i hrabro srce sinoć je prestalo kucati. Učiteljica Marica Mihajlović Bućan, koja je u Osnovnoj školi Turanj predavala engleski jezik i mnogim generacijama bila razrednica, u ponedjeljak je oko 21 sat izgubila bitku s opakom bolešću 

Jedno veliko i hrabro srce sinoć je prestalo kucati. Učiteljica Marica Mihajlović Bućan, koja je u Osnovnoj školi Turanj predavala engleski jezik i mnogim generacijama bila razrednica, u ponedjeljak je oko 21 sat izgubila bitku s opakom bolešću.

Tužna sam što smo izgubili velikog čovjeka, pravog prijatelja i kvalitetnu učiteljicu. Izgubili smo osobu koja je kroz život bila vođena osjećajima za pravdu, poštenjem i ljubavlju. Hvala joj na svemu, na njezinom entuzijazmu, radosti koju je unosila u kolektiv, na njezinom angažmanu u školi i radu s učenicima. Neka joj je vječna hvala i slava i neka je u vječnom počivalištu čuva dragi Bog, rekla je ravnateljica OŠ Turanj, Snježana Žunac.

Učiteljicu Maricu pamte generacije učenika, njen osmijeh, prijateljski pristup i uvijek otvoreno srce spremno objasniti i pomoći. Bila je osoba koja je živjela i voljela posao koji je radila.