Prvi Karlovački

Ogulinski “Krampus” ukrao etažnu peć i više radijatora

Autor: Leo Stakovic

06.12.2019

Crna kronika

Provalnik je otuđio i satelitski prijemnik s antenom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Od navedenog glasnogovornica PU karlovačke, Andreja Lenard izdvojila je sljedeće:

Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 23. studenog do 5. prosinca provalio u kuću 69-godišnjaka na području Ogulina te rastavio i otuđio etažnu peć i više radijatora, satelitski prijemnik s antenom i drugo. Materijalna šteta veća je od 15.000 kuna.

Osim toga, jučer 5. prosinca u Karlovcu policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravlja 41-godišnjak koji kod sebe nije imao osobnu iskaznicu te da upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, a vizualnim pregledom utvrđena je i tehnička neispravnost vozila. Kako se radi o višestrukom počinitelju prekršaja tzv. recidivistu, on je jučer priveden na nadležni Općinski sud gdje mu je zbog počinjenih prekršaja izrečena kazna zatvora od 24 dana, zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od 12 mjeseci i novčana kazna u iznosu od 1200 kuna.