Prvi Karlovački

Održana sjednica Stožera Civilne zaštite grada Karlovca

Autor: Branko Obradović

11.03.2020

Karlovac

Sve gradske tvrtke i ustanove dobile su preporuke i naputke, koje za cilj imaju zaštitu zdravlja svih onih koji borave u tim prostorima

U cilju mjera prevencije potencijalnog širenja koronavirusa, Stožer Civilne zaštite grada Karlovca održao je sastanak s direktorima gradskih tvrtki i ravnateljima ustanova na kojem je analizirano trenutno stanje aktivnosti po pitanju poduzimanja mjera zaštite.

Sve gradske tvrtke i ustanove dobile su preporuke i naputke, koje za cilj imaju zaštitu zdravlja svih onih koji borave u tim prostorima. Stožer civilne zaštite grada Karlovca, sukladno uputama Stožera CZ Karlovačke županije, preporučio je kako je potrebna dodatna razina opreza. Jednako tako tvrtke i ustanove dužne su dostaviti plan postupanja u izvanrednim okolnostima u cilju što kvalitetnijeg funkcioniranja u istima.

Podsjetimo, gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić sa suradnicima održao je sastanak i s predstavnicima gospodarstvenika i obrtnika te ravnateljima osnovnih škola.

Stožer civilne zaštite grada Karlovca nastavlja primjenjivati upute Stožera CZ Karlovačke županije te pratiti razvoj situacije.

Autor: Branko Obradović