Zgradom u Ulici Grge Tuškana 14 i 14 a upravljaju dva upravitelja, koja su održala sastanak i odlučila zajedno predstaviti mjere energetske obnove suvlasnicima u ulazu kako bi se pripremili za mogući novi natječaj za sufinanciranje mjera energetske obnove. Direktorica Inkasatora Ivana Fočić i direktor K Indeks-a Milivoj Kisić pojasnili su danas suvlasnicima na radionici detalje vezane uz projekt.

Održana radionica "Dva upravitelja jedan projekt energetske obnove"

VIŠE IZ RUBRIKE

    Radionica "Dva upravitelja jedan projekt energetske obnove" održana je danas u Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice "Ivan Goran Kovačić" za suvlasnike stambene zgrade u Ulici Grge Tuškana 14 i 14 a. Obzirom da je jedan od prvih uvjeta prethodnog natječaja Ministarstva graditeljstva bio da zgrada mora biti arhitektonska cjelina u realizaciji projekta prvenstveno je važna suradnja upravitelja. Zgradom u Ulici Grge Tuškana 14 i 14 a upravljaju dva upravitelja, koja su održala sastanak i odlučila zajedno predstaviti mjere energetske obnove suvlasnicima u ulazu kako bi se pripremili za mogući novi natječaj za sufinanciranje mjera energetske obnove. Direktorica Inkasatora Ivana Fočić i direktor K Indeks-a Milivoj Kisić pojasnili su danas suvlasnicima na radionici detalje vezane uz projekt.

    -Ovi bi navela kao jedan pozitivan primjer zajedničke suradnje konkurencije u ovom poslu. Upravo zato i je dobar primjer, jer smatram da smo na taj način u prvi plan stavili interese suvlasnika, kako bi ih doveli do najboljeg mogućeg rješenja, a po našem mišljenju to je zajedničko rješenje. Najviše koristi imat će stanari, zato što ćemo im zajedno kao jedan tim, kao jedna tvrtka u ovoj situaciji ponuditi rješenja, dati im predodžbu svih onih dobrih i manje povoljnih stvari za njih u ovoj situaciji, a na njima je da donesu odluku, kazala je direktorica Inkasatora Ivana Fočić.

    Na radionici su suvlasnici dobili sve potrebne podatke vezane uz projekt, a postavili su i brojna pitanja. Direktor K Indeks-a Milivoj Kisić istaknuo je da je cilj obje tvrtke kvaliteta života stanara u zgradama.

    -Naša uloga, jedne i druge tvrtke, je zapravo služiti suvlasnicima, pomoći im da ostvare najbolje rezultate uz što manje sredstava. Uz što manje sredstava, ako se ostvare natječaji fonda, a nadam se da hoće, financijska ušteda bit će značajna. Ljudi će manje platiti, a dobiti će veliki benefit. I nama i Inkasatoru cilj je kvaliteta života stanara u zgradama, rekao je direktor K Indeks-a Milivoj Kisić. (b.o.)

    Foto: b.o.