Prvi Karlovački

Održana konstituirajuća sjednica Gradske organizacije HDZ-a grada Karlovca

Autor: Sunčica Laić

07.12.2020

Politika

-Hvala svim članovima koji su izašli na unutarstranačke izbore koji su protekli korektno, demokratski i uz poštivanje epidemioloških mjera, poručio je predsjednik karlovačkog HDZ-a, Damir Mandić.

Nakon provedenih unutarstranačkih izbora, u petak 4. prosinca ove godine, u prostorijama Doma HDZ-a u Karlovcu održana je konstituirajuća sjednica Gradske organizacije HDZ-a grada Karlovca.

Kako poručuju iz karlovačkog HDZ-a, uz novoizabranog predsjednika GO HDZ-a grada Karlovca Damira Mandića na sjednici su nazočili i novoizabrani potpredsjednici Marin Svetić, Darko Stanković i Stipo Adžaga, kao i novoizabrani članovi GO HDZ-a grada Karlovca. Na konstituirajućoj sjednici za tajnika organizacije jednoglasno je izabran Tihomir Mamić, dok je za rizničara jednoglasno izabran Tihomir Čohan. Na sjednici su prezentirani planovi i prve aktivnosti novog gradskog odbora u narednom periodu a svi članovi preuzet će političku odgovornost za provođenje tih planova.

-Hvala svim članovima koji su izašli na unutarstranačke izbore koji su protekli korektno, demokratski i uz poštivanje epidemioloških mjera. Zajedništvo i otvorenost svih nas nema alternativu i u tom kontekstu nastavit ćemo jačati stranku s ciljem preuzimanja odgovornosti za još bolji Karlovc istaknuo je predsjednik gradskog HDZ-a, Damir Mandić.

Sjednici je prisustvovala i novoizabrana predsjednica Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić koja se zahvalila svim članovima stranke na ukazanom povjerenju, a novoizabrane stranačke dužnosnike pozvala na suradnju kroz jaču i dublju komunikaciju sa ciljem daljnjeg jačanja HDZ-a.