Nogometni klub "Ilovac"

Odlično izdanje "Ilovca" u Črnomlju i pobjeda nad  momčadi "Bele Krajine"

VIŠE IZ RUBRIKE

Pobjeda u Črnomlju

"Bela Krajina" - "Ilovac" 0:1

Nogometaši "Ilovca" odigrali su danas treću pripremnu utakmicu u sklopu priprema za drugi dio prvenstva u skupini A Četvrte nogometne lige Središte. Momčad iz Ilovačke šume pobijedila je u Črnomlju slovensku momčad "Bele Krajine" s 1:0, pogodak je postigao Roberto Kladušan u osmoj minuti. U jedanaestoj minuti dosuđen je kazneni udarac za domaću momčad, ali je vratar Luka Bogović obranio udarac s bijele točke. "Kanarinci" su prikazali u Črnomlju jako dobru igru, a trener Marko Poljak bio je izuzetno zadovoljan nakon utakmice

-Prezadovoljan sam, bilo je to najbolje izdanje moje momčadi od kako sam je preuzeo kao trener. Postavio sam u obranu tri igrača, a bekove sam dignuo visoko, pa smo bili opasniji. Svi igrači su pružili sve od sebe i zaista sam zadovoljan. Malo smo pali u posljednjih petnaest minuta utakmice, jer su dečki dosta se potrošili i nije više bilo snage. Sve u svemu, odlična provjera u Črnomlju, kazao je Poljak.

Nogometaši "Ilovac" odlaze u petak, 16. veljače na trodnevne morske pripreme u Selce, u subotu, 17. veljače odigrat će pripremnu utakmicu s momčadi Nogometnog kluba "Grbci", koja je član Prve županijske lige Primorsko-goranske županije, a u nedjelju na povratku u Karlovac gostovat će kod "Vrbovskog".