Peto kolo Superlige za seniorke

Odbojkašice "Kelteksa" u derbiju kola dočekuju ekipu "Dinama"

VIŠE IZ RUBRIKE

Derbi

U subotu od 17 sati "Kelteks" - "Dinamo"

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u derbiju petog kola Superlige za seniorke ekipu "Dinama" iz Zagreba. Susret počinje u 17 sati. Utakmica je danas najavljena na konferenciji za novinare. Trener karlovačke ekipe Goran Zec istaknuo je da "Dinamo" do sada ima maksimalan učinak.

-"Dinamo" do sada u prvenstvu ima maksimalan učinak, to je vrlo kvalitetna ekipa, bili su prošle godine jaki, a ove su još jači, jer su se pojačali. Mi možemo ekipno parirati, ako smo zajedno i držimo se dogovora. Moramo što prije ući u ritam i držati se taktike, "Dinamo" je već kao protivnik dovoljan motiv, rekao je trener Goran Zec.

Kapetanica ekipe Ella Badanjak kazala je da moraju dati sve od sebe, ako žele pobjedu ovom susretu, a da nije bitno što je bilo u prošloj sezoni.

-Ne treba se okretati onome što je bilo, to je jaka ekipa, imamo motiva da se osvetimo za poraze u doigravanju u prošloj sezoni. Moramo raditi što se dogovorimo, moramo dati sve od sebe i tada će biti napeto, istaknula je kapetanica Ella Badanjak.