Odbojkaški klub "Kelteks"

Odbojkašice "Kelteksa" na pripremama u Vrsaru pobijedile slovenskog prvoligaša "Ankarana"

VIŠE IZ RUBRIKE

Pripreme u Vrsaru

Karlovačke odbojkašice nastupit će u subotu na turniru u Kopru

Odbojkašice "Kelteksa" na pripremama su u Vrsaru. U sklopu priprema Karlovčanke su odigrale pripremnu utakmicu sa slovenskim prvoligašem "Ankaranom". Trener Goran Zec dogovorio je susret sa svojim prijatelje Ivicom Radočajem, koji je trener "Ankarana". Bila je to zanimljiva i neizvjesna utakmica, a Karlovčanke su pobijedile sa 4:1, po setovima 25:22 19:25 25:23 28:26 25:22. Igralo se pet setova, bez obzira na rezultat.

-Bila je to teška utakmica, osjetio se umor od priprema i nismo imali tečnosti u igri. Iskoristili smo ovaj susret da vidimo što od koje igračice možemo dobiti, nismo bili na onoj našoj prepoznatljivoj razini, ali u odlučujućim trenucima bili smo koncentrirani i pobijedili, kazao je trener Goran Zec.

Po povratku iz Vrsara odbojkašice "Kelteksa" nastupit će u subotu na turniru u Kopru, uz njih sudjelovat će slovenski prvoligaši "Luka Koper", "Ankaran" i "Formis" iz Hoča pokraj Maribora. U polufinalnim susretima sastaju se od 12 sati i 45 minuta "Luka Koper" - "Ankaran" i zatim "Formis" Hoče - "Kelteks". Nakon polufinalnih susreta bit će odigrane utakmice za treće i prvo mjesto.