Sportski vikend

Odbojkašice "Kelteksa" gostuju u subotu u Vukovaru

VIŠE IZ RUBRIKE

Odbojka

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u nedjelju momčad "Opatije"

Odbojkašice "Kelteksa" gostuju u subotu u Vukovaru u šestom kolu Superlige za seniorke kod ekipe "ENNA-e Vukovar". Susret počinje u 19 sati.

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedmom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Umaga". Susret počinje u 15 sati.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u šestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug momčad "BM 07". Utakmica počinje u 17 sati.

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u nedjelju u dvanaestom kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Opatije". Susret počinje u 17 sati.

Košarkaši "Šanca" gostuju u subotu u Kastvu u četvrtom kolu Druge muške košarkaške lige zapad kod momčadi "Kastva". Susret počinje u 17 sati.

Nogometaši "Ilovca" dočekuju u nedjelju u Ilovačkoj šumi u dvanaestom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte momčad "Straže" iz Huma na Sutli. Susret počinje u 10 sati.

U petom kolu Prve hrvatske kuglačke lige jug "Kupa" iz Ozlja gostuje u subotu od 16 sati u Trilju kod momčadi "Bojovnika". Kuglači "Korane" iz Slunja gostuju u subotu od 17 sati kod momčadi "Crikvenice".

Ovaj vikend igraju se susreti sedmog kola u Drugoj hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad za muške. U subotu od 15 sati karlovački "Željezničar" gostuje u Dražicama kod "Ričine". "Rakovica" gostuje u subotu od 17 sati kod "Skrada". "Mostanje 1949" dočekuje u subotu od 18 sati momčad "Vatrogasca" iz Otočca. Kuglači "Obrtnika" dočekuju u nedjelju od 17 sati na kuglani u Ogulinu ekipu "Istre" iz Poreča.

Ovaj vikend igraju se susreti petog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. Igračice "Ogulina" gostuju u subotu od 12 sati u Šibeniku kod "Šubićevca". "Karlovac" dočekuje u subotu od 14 sati ekipu "Zaprešića". Kuglačice "Kupe" dočekuju u Ozlju u nedjelju od 15 sati "Goranina" iz Delnica.

U nedjelju se igraju utakmice dvanaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 14 sati sastaju se: "Duga Resa 1929" - "Barilović", "Slunj" - "Dobra" Sveti Petar, "Ogulin" - "Draganić", "Mladost" Rečica - "Vatrogasac" i "Zrinski Ozalj" - "Vojnić 95", a slobodna je momčad "Croatie 78". U subotu i nedjelju igraju se susreti jedanaestog kola Druge županijske nogometne lige. U subotu od 14 sati sastaju se "Krnjak" - "Plaški" i "Tuškani" - "Dobra" Novigrad, a u nedjelju od 14 sati"Petrova gora" - "Kupa", "Mrežnica" - "Cetingrad", "Frankopan" - "Vrlovka" i "Josipdol" - "Oštarije".