Sportski vikend

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju ekipu iz Vukovara

VIŠE IZ RUBRIKE

Odbojka

Karlovačke odbojkašice žele sačuvati drugo mjesto

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u dvadesetom kolu Superlige za seniorke ekipu "ENNA-e Vukovar". Susret počinje u 20 sati.

Rukometaši "Karlovca" gostuju u subotu u Opuzenu u šesnaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške kod momčadi "Opuzena". Susret počinje u 18 sati.

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u 21. kolu Treće nogometne lige Centar momčad "Gaja Mače". Susret počinje u 15 sati i 30 minuta.

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuju u subotu u Ivanić Gradu u sedamnaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe "Ivanića". Susret počinje u 18 sati.

Nogometaši "Vojnića 95" gostuju u subotu u Bedekovčini u osamnaestom kolu Četvrte nogometne lige Središte kod momčadi "Tondacha". Utakmica počinje u 15 sati i 30 minuta.

Baseball klub "Olimpija" organizira u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu tradicionalni dvoranski baseball turnir. Početak je u 8 sati i 30 minuta, a turnir će završiti u 18 sati.

U nedjelju se igraju utakmice petnaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 15 sati i 30 minuta sastaju se: "Barilović" - "Croatia 78", "Zrinski Ozalj" - "Ilovac", "Vatrogasac" - "Ogulin" i "Draganić" - "Slunj", a slobodna je "Mladost" iz Rečice. U subotu i nedjelju počinje drugi dio prvenstva u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi. Od subotu od 15 sati i 30 minuta sastaju se "Kupa" - "Petrova Gora", a u nedjelju od 15 sati i 30 minuta "Dobra" Sveti Petar - "Dobra" Novigrad, "Mrežnica" - "Plaški", "Cetingrad" - "Oštarije", "Kupa" - "Petrova Gora" i "Frankopan" - "Tuškani", a "Vrlovka" je slobodna.

Kuglačice "Ogulina" dočekuju u subotu na kuglani u Ogulinu u sedamnaestom kolu Prve hrvatske kuglačke lige za žene ekipu "Kustošije" iz Zagreba. Susret počinje u 11 sati.

U subotu od 17 sati igraju susreti sedamnaestog kola Prve B hrvatske kuglačke lige jug. "Rakovica" dočekuje na kuglani Hotela "Jezero" na Plitvicama "Bojovnika" iz Trilja. Kuglači "Korane" dočekuju momčad "Velebita" iz Otočca.

Ovaj vikend igraju se susreti 21. kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad. U subotu od 14 sati sastaju se "Željezničar" - "Mostanje 1949", od 17 sati "Klek" Ogulin - "Velebit 2" Otočac i od 18 sati "Dubovac" - "Skrad". U nedjelju od 17 sati sastaju se "Kupa" Ozalj - "Goranin 1" Delnice i "Obrtnik" Ogulin - "Uljanik" Pula i od 18 sati "Karlobag" - "Policajac" Ogulin.