Aglomeracija: Početak radova obuhvaća polaganje mimovoda, koji će služiti za vodoopskrbu stanovništva za vrijeme trajanja radova na rekonstrukciji mreže. Prva faza polaganja mimovoda odvijat će se u ulicama J. Haulika, Samostanska i Ruski put

Od ponedjeljka radovi u Zvijezdi, počinje polaganje mimovoda

VIŠE IZ RUBRIKE

  U sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Karlovac - Duga Resa“, u ponedjeljak počinju radovi u Zvijezdi.

  Početak radova obuhvaća polaganje mimovoda, koji će služiti za vodoopskrbu stanovništva za vrijeme trajanja radova na rekonstrukciji mreže. Prva faza polaganja mimovoda odvijat će se u ulicama J. Haulika, Samostanska i Ruski put.

  Tijekom radova na snazi će biti posebna regulacija prometa.

  Iz Vodovoda i kanalizacije podsjećaju da su radovi u Zvijezdi dio 4. grupe radova, zajedno sa naseljima Mala Švarča i Gornje Mekušje.

  Na području Zvijezde obnovit će se 4,9 km kanalizacijske i 4,9 km vodovodne mreže u 24 ulice.

  Grad Karlovac investirat će u obnovu prometnih površina, nogostupa i javnu rasvjetu, Gradska toplana u obnovu vrelovoda, a Elektra Karlovac HEP ODS u obnovu elektroenergetske infrastrukture.

  Informacije o novim aktivnostima na gradilištu kao i regulacijama prometa, objavljivat će se u medijima, na web stranici projekta https://aglomeracija.vik-ka.hr/ te društvenim mrežama https://www.facebook.com/aglomeracija.karlovac.dugaresa

  Također, u skorije vrijeme, u skladu sa komunikacijskom praksom na ostalim područjima provedbe projekta, održat će se sastanak sa stanarima i predstavnicima Gradske četvrti Zvijezda , kako bi se pružile sve relevantne informacije i uspostavila što kvalitetnija komunikacija.

  Iz ViK-a sugrađane, pogotovo one u zoni obuhvata radova, pozivaju na strpljenje i suradnju te podsjećaju da ih mogu kontaktirati telefonski, pozivom na broj 649 146 ili im pisati na e-mail: aglomeracija@vik-ka.hr