Prvi Karlovački

Od krađe bicikala, novaca i alata do provale…

Autor: Sunčica Laić

11.05.2022

Crna kronika

bicikl

Krađe bicikala

Jučer je zaprimljena prijava 37-godišnjaka da mu je u razdoblju od 6. do 7. svibnja nepoznati počinitelj iz zgrade u Karlovcu otuđio bicikl. Ujedno s 9. na 10. svibnja nepoznati počinitelj je iz dvorišne zgrade u Karlovcu otuđio bicikl te provalio u osobni automobil 18-godišnjaka i otuđio torbicu s električnim materijalom, alatom i novcem. Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 7000 kuna.

Iz ugostiteljskog objekta ukraden novac

Nepoznati počinitelj je u noći 10. svibnja provalio u ugostiteljski objekt u Tounju i otuđio novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Iz vozila ukraden alat

Tridesetpetogodišnjak je jučer prijavio da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 9. do 10. svibnja u Karlovcu, gradskoj četvrti Banija, provalio u vozilo pravne osobe, karlovačkih registarskih oznaka i otuđio razni alat. Materijalna šteta veća je od 22.000 kuna.

Provaljeno u gospodarske objekte

U razdoblju od 3. do 10. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u gospodarske objekte 68-godišnjakinje na širem području Slunja i otuđio ložište rakijskog kotla, mlin za žito i metalnu konstrukciju stola. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.