Prvi Karlovački

Od 307 testiranih u posljednja 24 sata, u Karlovačkoj županiji, otkrivena dva pozitivna slučaja

Autor: Renata Benković

06.06.2021

Koronavirus

Na bolničkom liječenju na COVID odjelima trenutno se nalaze 22 osobe, u OB Ogulin tri, a u OB Karlovac 19. Sa bolničkog liječenja otpuštena su dva pacijenta, iz OB Karlovac, na čijim respiratorima su još četiri pacijenta

U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata imamo dva nova slučaja zaraze korona virusom, nije bilo preminulih osoba a 129 osoba je u samoizolaciji.

Na području Karlovačke županije u posljednja 24 sata testirano je 76 osoba, jedan slučaj otkriven je PCR testom, a zaražena osoba je s područja Plaškog. Isto tako, brzi test za antigensko testiranje od 231 testirane osobe otkrio je jednu zaraženu osobu koja je s područja Slunja.

Na bolničkom liječenju na COVID odjelima trenutno se nalaze 22 osobe, u OB Ogulin tri, a u OB Karlovac 19. Sa bolničkog liječenja otpuštena su dva pacijenta, iz OB Karlovac, na čijim respiratorima su još četiri pacijenta.

Prema izvješću PU Karlovačke, u samoizolaciji je 129 ljudi.

Inače, u Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od kovid virusa oboljelo 14.230 osoba, preminulo je u bolnicama 475 osoba te 33 COVID pozitivnih osoba po izvješću mrtvozornika, a otpušteno sa bolničkog liječenja od početka pandemije 1.093 osobe.