Prvi Karlovački

Od 26 PEVEX-ovih prodajnih centara u srijedu će raditi 25, neće raditi centar u Vukovaru

Autor: Branko Obradović

17.11.2020

Promo

PEVEX-ovi centri radit će u srijedu na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje skraćeno od 8 do 14 sati

Od ukupno 26 prodajnih centara diljem Hrvatske, radit će 25 centara, ali skraćeno, od 8 do 14 sati. Jedino neće raditi prodajni centar u Vukovaru.

Brojne zaštitne mjere u mjestu sigurne kupnje

Podsjetimo, PEVEXje prvi trgovački lanac koji je na području Europske unije uveo u sve svoje prodajne centre – termalne kamere, visokotehnološki stupanj zaštite koji su u Hrvatskoj uvele tek neke bolnice. Zbog projekta uvođenja termalnih kamera PEVEX je u listopadu ove godine dobio i nagraduUdruge menadžera sigurnosti.

Svima koji ulaze u prodajni centar sustav mjeri temperaturu tijela, a ako je ona povišena kupca se diskretno obavijesti o tome te ga se dodatno zaštiti zaštitnom opremom, maskom i rukavicama, uz još jedno dezinficiranje ruku.

PEVEX je kao jednu od zadnjih zaštitnih mjera, za sve svoje prodajne centre, uveo i zamagljivače koji pretvaraju higijensko sredstvo u aerosol, čime se omogućava bolji prodor u sve dijelove prostora.