Ulaganja u sportsku infrastrukturu

Obnovljena dugoreška sportska dvorana kolokvijalno poznata pod nazivom ''Partizan''

VIŠE IZ RUBRIKE

Dugoreški sport i djeca to zaslužuju

Radi se o cca. 66 tisuća eura kojim su financirani ovi radovi, a Grad je već prethodno na uređenje potrošio oko 127 tisuća eura.

Jutros je na press konferenciju u Sportskom domu u Dugoj Resi povodom završenog projekta uređenja sportske dvorane o samom projektu govorio gradonačelnik Grada Duge Rese Tomislav Boljar. Radi se, naime, o projektu koji je sufinanciran sredstvima Ministarstva turizma i sporta. Dvorana je privremeno bila zatvorena zbog oštećenja od potresa

U dvorani su obnovljeni zidovi, stolarija, strop, stavljen je novi parket i zidne obloge. Uređeno je i vanjsko igralište, a nabavljena je i nova sportska oprema.

Izvođač radova bila je tvrtka Kolos iz Duge Rese.. Grad je već prethodno na krovište, prozore, igralište i ostalo uređenje potrošio oko 127 tisuća eura, tako da se zapravo radio o jednoj vrlo vrijednoj investiciji.

-Nadam se da će sva djeca koja dvoranu koriste znati to i cijeniti te da će dvorana još dugo dugo vremena biti u funkciji, kazao je gradonačelnik Boljar te dodao:

Pročelje Sportskog doma planiraju obnoviti nagodinu, a uskoro bi trebala krenuti i obećana izgradnja školske sportske dvorane uz OŠ Ivan Goran Kovačić.