Grad Karlovac

Objavljeni javni pozivi za iskaz interesa za Advent u Karlovcu

VIŠE IZ RUBRIKE

Prijavite se

Grad Karlovac je u intenzivnim pripremama za adventska, božićna i novogodišnja događanja koja će se održati od 3. prosinca ove godine do 01. siječnja 2024. godine kroz tri manifestacije.

Grad Karlovac objavio je javne pozive za prijavu programa za sudjelovanje na Adventu u Karlovcu.

-Grad Karlovac je u intenzivnim pripremama za adventska, božićna i novogodišnja događanja koja će se održati od 3. prosinca ove godine do 01. siječnja 2024. godine kroz tri manifestacije, istaknula je na današnjoj pressici pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Daniela Peris.

Prva manifestacija, Advent u Karlovcu, održat će se od 03. prosinca do 24. prosinca na različitim lokacijama u gradu Karlovcu. Javni poziv za sudjelovanje u programu za fizičke i pravne osobe otvoren je do srijede 25. listopada ove godine do 24 sata. Pročelnica Peris ovim putem pozvala je sve udruge, umjetničke organizacije, zadruge, pojedince, umjetnike da daju svoju ponudu na javnom pozivu kako bi se na području cijelog grada odvijala razna događanja.

Druga manifestacija pod nazivom „Blagdani na Promenadi“ trajat će od 15. prosinca do 31. prosinca ove godine, a odnosi se na sudjelovanje glazbenika i glazbenih sastava na Šetalištu dr. Franje Tuđmana. Osim uz glavnu pozornicu na Glazbenom paviljonu, predviđena je i dodatna lokacija i to velika grijana kupola koja će se koristiti isključivo za programe namijenjene djeci i mladima.

-Za naše glazbenike i bendove koji su spremni dati svoj doprinos tom događanju, javni poziv otvoren je do ponedjeljka, 16. listopada 2023. godine do ponoći, izjavila je.

Također, tradicionalno je predviđen i novogodišnji program.

Cilj manifestacije je, kako je navela Peris, obogatiti našu turističku ponudu i predstaviti svim posjetiteljima lokalne adventske ponude, od ugostitelja, gospodarstvenika, te kulturnih, zabavnih i sportskih događanja.

Prijave na oba poziva obavljaju se isključivo elektronskim putem, slanjem popunjenog Obrasca za prijavu na e-adresu: manifestacije@karlovac.hr.

Oba javna poziva za iskaz interesa i pripadajući obrasci za prijavu programa dostupni su na web stranici https://www.karlovac.hr/, a na navedenoj web stranici bit će javno objavljena i odluka o odabiru programa.