UTORAK, 10.10.2023.

OBAVIJESTI iz Vodovoda i kanalizacije

VIŠE IZ RUBRIKE

Info iz ViK-a

Prekidi vodopskrbe, sanacije kvarova, najave radova i prometne regulacije

Nastavak radova i prekid vodoopskrbe - Hrnetić

Iz Vodovoda i kanalizacije stigla je sljedeća informacija:

Prema najavi izvođača danas su se izvodili radovi na prespoju kućnih priključaka u Hrnetiću, točnije na potezu od vijadukta do adrese Hrnetić 2. Zbog tih radova, kućanstva na navedenom potezu nema vodoopskrbe u očekivanom periodu do 15:00 sati.

Nastavno na prethodnu obavijest, i sutra - u srijedu 11.10.2023. nastavit će se radovi na prespoju kućanstava na navedenom potezu, a zbog neophodne zamjene dotrajalih dijelova priključaka, tako da vode neće biti ponovno u periodu od 08:00 do 15:00 sati .

Aglomeracija Zvijezda - radovi i regulacija prometa u dijelu kralja Tomislava

Izvođač radova najavio je, kažu iz Vodovoda,  kako će sutra - u srijedu 11.10.2023. započeti radove na polaganju kolektora sanitarne odvodnje u dijelu Ulice kralja Tomislava - točnije potez od križanja s Bencetićevom, uključujući navedeno križanje, do CB Croata. Ta dionica zatvara se za sav promet. Pješaci će moći normalno prolaziti.

Očekivano trajanje radova na polaganju kanalizacije je 10 dana. Zbog navedenih radova i prometne regulacije, stanari dijela Bencetićeve koji ide prema Cesarčevoj neće moći pristupiti vozilima pred svoje ulaze, već jedino pješice te se mole da premjeste vozila u navedenom periodu.

Iz ViK-a pozivaju građane na strpljenje i razumijevanje.


Aktualno stanje i ažurirane statuse u vezi s prekidima vodoopskrbe pratite OVDJE.