Božićni obrtnički sajam

Nudit će se čestitke, suveniri, blagdanske dekoracije, licitarski proizvodi, nakit...

VIŠE IZ RUBRIKE

Unikatni proizvodi

Sajam će se održati od 16. do 18. prosinca na Šetalištu dr. Franje Tuđmana i bit će isključivo prodajnog karaktera

Božićni obrtnički sajam kao dio Adventa u Karlovcu ove godine održat će se od 16. do 18. prosinca na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, a po drugi put organiziraju ga Udruženje obrtnika grada Karlovca i Obrtnička komora Karlovačke županije. Radno vrijeme sajma bit će svakodnevno od 17 do 22 sata, a bit će isključivo prodajnog karaktera.

Kako je na današnjoj pressici istaknuo predsjednik Udruženja obrtnika grada Karlovca, Stipe Adžaga, na sajmu će se nuditi prigodni božićni asortiman, kao što su čestitke, suveniri, blagdanske dekoracije, rukotvorine, igračke, nakit, licitarski proizvodi, blagdanski pokloni i slično, a najavljeno je 11 izlagača.

Predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije, Mladen Puškarić rekao je kako je prodajne štandove ustupila karlovačka Turistička zajednica, te će ih izlagači koristiti bez naknade kako bi se na taj način pružio mali doprinos njihovoj promidžbi, te poslovanju i opstanku u ovim izazovnim vremenima.

Puškarić je otkrio i popratni program manifestacije.

Tako će u petak 16. prosinca u 10 i 11 sati u prostorijama Zorin doma biti organiziran seminar na temu „Kako postati obrtnik“, pogodnosti HOK Obrtnik plus, stručna osposobljenost i majstorski ispiti. Nadalje, Hrvatska udruga dadilja u subotu 17. prosinca u 18 sati također u Zorin domu priprema kutak za djecu i radionicu izrade božićnih ukrasa. U nedjelju u 18.30 sati u Glazbenom paviljonu održat će se revija frizura Ceha frizera Udruženja obrtnika grada Karlovca.

Na lokaciji će biti i Božićni foto-kutak koji će izraditi i prigodno ukrasiti Ceh cvjećara karlovačkog Udruženja obrtnika.

Na značaj manifestacije osvrnule su se i županijska pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, Branka Šeketa Karlović, te            pročelnica gradskog Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam, Daniela Peris, te također pozvale sve zainteresirane da posjete bogat i sadržajan Advent u Karlovcu i Božićni obrtnički sajam, te na taj način podrže naše obrtnike.

Sponzori Božićnog obrtničkog sajma su Grad Karlovac, Turistička zajednica grada Karlovca i Karlovačka županija.