Grad Karlovac

Novo parkiralište u Grabriku od danas u funkciji

VIŠE IZ RUBRIKE

Dobivena uporabna dozvola

Stanovnici Grabrika od danas mogu parkirati na novom parkiralištu. Između Zvonimirove i Branimirove ulice uređeno je 91 parkirališno mjesto, prometnice, zelene površine, javna rasvjeta…

Novo parkiralište u Grabriku od danas je na raspolaganju stanovnicima i svima koji dođu u ovaj dio Karlovca. Po obavljenom tehničkom pregledu, parkiralište između Zvonimirove i Branimirove ulice jučer je dobilo uporabnu dozvolu, nakon čega je uklonjena zaštitna ograda, a prostor otvoren za korištenje.

Parkiralište u Ulici kralja Zvonimira iza stambenih zgrada (2-8 i 10-16) do Ulice kneza Branimira dobilo je prometnice, odnosno, kolnike, nogostupe, prometnu vertikalnu i horizontalnu signalizaciju, oborinsku kanalizaciju prometnica i parkirališta, javnu rasvjetu, te uređene zelene površine i zasađena stabla.

Ugovori s izvođačem radova i stručnim nadzorom potpisani su 7. travnja, predviđen završetak radova je bio sredina rujna, a aneksom zbog uvjeta za sadnju stabala produžen do 30. studenog.

Mjesec prije tog roka, svi su radovi završeni, obavljen tehnički pregled, ishođena uporabna dozvola, a parkiralište potpuno spremno za korištenje.