Prvi Karlovački

Novih 118 slučajeva zaraze koronom u županiji, najviše novozaraženih u Karlovcu -71

Autor: Ksenija Begović

16.10.2021

Karlovac

U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 118 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 . S područja grada Karlovca je 71 novozaražena osoba, iz Ogulina tri, Duge Rese šest, Ozalja devet, Vojnića dvije, Barilović bilježi čak 19 novih slučajeva, Draganić, Netretić, Generalski Stola i Saborsko po jednu, a Bosiljevo i Tounj bilježe po dva nova slučaja zaraze.

Nije bilo preminulih osoba, a prema izvješću PU Karlovačke 705 osoba je  u samoizolaciji, kako je objavio županijski Stožer CZ.

Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice nalaze se 22 osobe, a na COVID odjelu ogulinske bolnice pet osoba.  U posljednja 24 sata novoprimljene su četiri osobe oboljele od COVID-a, a otpušteno je sedam osoba. Na respiratoru su tri COVID pozitivne osobe.

U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od COVID-a oboljelo 16.468 osoba, u bolnicama je preminulo 508 osoba, dok je izvan bolničkog sustava preminulo još 35 COVID pozitivnih osoba.  Od početka pandemije s bolničkog liječenja je otpušteno 1.236 osoba.