Odbojkaški klub "Kelteks"

Novi izazov u prvenstvu za karlovačke odbojkašice je ekipa "Osijeka"

VIŠE IZ RUBRIKE

Superliga za seniorke

U subotu od 15 sati "Kelteks" dočekuje ekipu "Osijeka"

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četrnaestom kolu Superlige za seniorke ekipu "Osijeka". Susret počinje u 15 sati, a izravno će ga prenositi Sportska televizija. Utakmicu su na današnjoj konferenciji za novinare najavili trener Goran Zec i igračica Ella Badanjak. Trener Zec istaknuo je da je "Osijek" iskusna i kvalitetna ekipa.

-Naše cure su svjesne jačine lige, možemo sve izgubiti i sve pobijediti, naravno mi radimo na tome da sve pobijedimo. "Osijek" je nova utakmica, novi izazov. To je iskusna i kvalitetna ekipa, pojačali su se s primačem iz Srbije. To je kvalitetna ekipa, počinjemo od 0:0. Očekujem da ćemo biti kompletni, Manuela Pavlaković nije igrala u Splitu, ali se oporavila i trenira, rekao je trener Goran Zec.

Ella Badanjak kazala je da je "Osijek" dobra ekipa, ali ako budu na svojoj razini da će doći do pobjede.

-"Osijek" je dobra ekipa, mislim da su posebno dobre u obrani, da ne ispuštaju niti jednu loptu. Bit će to vrlo zanimljiva utakmica, ali ako budemo na svojoj razini i provodimo taktičke zamisli, rezultat će ići na našu stranu. Moramo biti koncentrirane i pažljive, ne smijemo divljati, napomenula je Ella Badanjak.