Ministarstvo unutarnjih poslova migriralo na gov.hr platformu

Nove, ušminkane stranice MUP-a i PU karlovačke migrirale na novu platformu

VIŠE IZ RUBRIKE

    Ministarstvo unutarnjih poslova je 11. po redu ministarstvo čije su stranice, u koordinaciji sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva, migrirale na gov.hr platformu. Web stranice MUP-a RH tako sada sadrže puno više informacija za građane i institucije od dosadašnjih te se sastoje od 26 zasebnih web stranica i to MUP-a RH, Ravnateljstva policije, Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja , Policijske akademije, Muzeja policije , Zaklade policijske solidarnosti te 20 stranica za svaku policijsku upravu, među kojima je i karlovačka, a koju možete pronaći na karlovacka-policija.gov.hr.

    Novost je i kategorija Građani detektivi gdje se nalaze poveznice na kojima zainteresirani korisnici mogu preuzeti aplikaciju za e-dojave sumnjivih događaja „MUP Sigurnost i povjerenje“, pregledati lica osoba za kojima tragamo, nestale i otuđene umjetnine, krivotvorine te pronađene umjetnine.

    - Uvijek nam je važno što građani misle o našem radu, radu policijskih službenika i svih drugih djelatnika ovog ministarstva, pa se i na novoj stranici nalaze i upute na koji način građani mogu uputiti pohvalu, ali i pritužbu na rad svih djelatnika MUP-a. Nadamo se da će vam novi web ministarstva i policije biti na korist, jer promjene smo i radili radi bolje usluge vama, našim korisnicima, stoji na stranicama MUP-a. (vb)