Prvi Karlovački

Nova regulacija prometa zbog radova u Gornjem Mekušju

Autor: Branko Obradović

31.03.2020

Karlovac

Tvrtka Vodovod i kanalizacija obavještava o radovima na izgradnji kanalizacije i vodoopskrbe za Poslovnu zonu Gornje Mekušje

Nadležni Upravni odjel Grada Karlovca izdao je novo rješenje Izvođaču radova vezano za regulaciju prometa u sklopu radova na izgradnji kanalizacije i vodoopskrbe za Poslovnu zonu Gornje Mekušje, a koje vrijedi od 31.3. do 15.4.2020. godine.

Zatvara se za sav promet dionica Mekušanske ceste uz Poslovnu zonu Gornje Mekušje

Zatvara se za sav promet, osim vozilima stanara i tvrtki u naselju Gornje Mekušje, vozilima gradilišta te hitnih službi, dionica prometnice NC 340720 Karlovac-Gornje Mekušje-Kamensko od raskrižja sa Ulicom Rakovac do raskrižja sa Ulicom Kamensko kod k.br. 73 B

Promet za sva vozila usmjerava se na pravce:

1) Za smjer kretanja Karlovac- Mekušje promet se preusmjerava sa raskrižja Ulice Rakovac i Ulice I. Kršnjavog, kod Koranskog mosta, na Ulicu Rakovac , ravno na Ulicu Mostanje, ravno na D1, lijevo na Ulicu Braće Gojak, ravno na Ulicu Kamensko i dalje do odredišta.

2) Za smjer kretanja Kamensko-Karlovac promet se preusmjerava na raskrižju Ulice Kamensko lijevo na Ulicu Kamensko, ravno na Ulicu Braće Gojak, desno na D1, ravno na ulicu Mostanje, ravno na Ulicu Rakovac i  dalje do odredišta.

Podsjećamo, radovi su vrijedni 1,6 milijuna kuna, rok za izvođenje je 60 kalendarskih dana, započeli su 17. ožujka. Na izgrađeni sustav spojit će se poslovna zona Gornje Mekušje te 14 kućanstava. Time će se unaprijediti kvaliteta komunalne infrastrukture i kvaliteta života tamošnjeg stanovništva.