Radionica pod nazivom "Nadogradnja modela razvoja Društveno-kulturnog centra Hrvatski dom"održat će se sutra od 10 do 14 sati na Maloj sceni Hrvatskog doma

Nova radionica vezana uz uređenje i otvaranje mogućnosti korištenja cijele zgrade Hrvatskog doma

VIŠE IZ RUBRIKE

    Radionica pod nazivom Nadogradnja modela razvoja Društveno-kulturnog centra Hrvatski dom u organizaciji Saveza udruga KAoperativa održat će se sutra od 10 do 14 sati na Maloj sceni Hrvatskog doma.

    -Ova radionica će biti u stvari nastavak na cijeli dosadašnji proces koji je KAoperativa pokrenula još prošle godine u pravcu budućeg uređenja i otvaranja mogućnosti korištenja cijele zgrade Hrvatskog doma. Slična radionica održana je prije pet godina i ona je rezultirala jednim dokumentom razvoja DKC-a u Hrvatski dom. Sada radimo nastavak cijele ove priče i uz plan uređenja i daljnjeg upravljanja Hrvatskim domom širimo se i na prostor takozvanog urbanog parka koji bi iduće godine trebao biti u funkciji. Dokument koji će proizaći iz radionice bit će otvoren za komentiranje javnosti na našim internetskim stranicama, rekao je za naš radio predsjednik Saveza udruga Kaoperativa, Denis Mikšić.

    Radionicu će voditi Miranda Veljačić iz Platforme 9,81.

    Inače, radionica se provodi u sklopu projekta Hrvatski dom u centru kojega provodi Savez udruga KAoperativa u partnerstvu s Gradom Karlovcem. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1,947 milijuna kuna. S 85 posto sredstava sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt traje do 29. listopada 2020. godine. (sl)