Prvi Karlovački

Nova radionica u Carpe diemu za sve one koji vole crtati i fotografirati

06.02.2019

Mozaik

Udruga Carpe diem provodi novu kreativnu radionicu

Ako ste kreativni i volite promišljati o aktualnim temama, prijavite se na radionicu Youth Paper – vijesti u slikama. Ne morate se brinuti ako mislite da ne znate crtati, za ovu radionicu je najbitnije da volite crtati, pozivaju iz Carpe diema.

Naime, ova udruga provodi novu kreativnu radionicu koju provode strani volonteri udruge pa će tako i radni jezik na radionici biti engleski što je dodatni plus za sve one koji žele još više naučiti. Na radionici polaznici izrađuju crteže inspirirane aktualnim događanjima u Hrvatskoj i svijetu. Ako više volite fotografirati, možete napraviti fotografije vezane za teme radionice. Voditeljice radionice će od nastalih crteža i fotografija napraviti novine koje će biti dostupne online i u papirnatom obliku.

Radionica će se održati u četvrtak 14. veljače od 18 do 19.30 sati u Centru za mlade Grabrik, a ovdje se možete prijaviti. Prednost u sudjelovanju na radionici imaju mladi od 15 do 30 godina, a radni materijali su osigurani. Kako su izgledale prošle Youth Paper radionice, možete vidjeti i na Facebook stranici.

Prijave za radionice su otvorene do ponedjeljka 11.veljače.  Voditeljice radionice Youth Paper – vijesti u slikama su Nizozemke Clara Auriac iz Francuske i Lisa Schipperijn koje volontiraju u udruzi Carpe Diem u sklopu programa Erasmus+. (vb)