Zajednica tehničke kulture Karlovac

Nova priznanja za rad tehničara

VIŠE IZ RUBRIKE

Prepoznati rezultati

Osim učenika, natjecatelja koji postižu vrhunske rezultate, za svoj rad nagrađeni su i njihovi učitelji i mentori na području Karlovačke županije.

Hrvatski savez pedagoga tehničke kulture nagradio je pedagoge i mentore za rad u proteklom razdoblju.

Povelju za dugogodišnji izniman doprinos razvitku i promicanju tehničke kulture i tehničkog stvaralaštva dobili su Suzana Šnajdar, Krešimir Kenfelj i Marijan Tonković.

Priznanje za dugogodišnje uspješno djelovanje i postignute rezultate u radu sa mladima dobili su Barka Lesić Domšić, Biserka Papa Neskusil, Elvira Špelić Vidović, Jelena Klasan i Miro Rahan.

Zahvalnicu za izuzetnu suradnju sa pedagozima tehničke kulture dobili su Zajednica tehničke kulture Karlovac, OŠ Švarča, OŠ Grabrik i Društvo pedagoga tehničke kulture Karlovačke županije.

-Ovaj velik broj nagrada pokazuje količinu ulaganja u aktivnosti tehničke kulture i prepoznate rezultate u Karlovačkoj županiji, naveo je predsjednik Saveza Mato Šimunović. Brojna priznanja i vrhunski rezultati učenika su pokazatelji kvalitetnog rada i dobre suradnje svih dionika u obrazovanju. Početkom slijedeće školske godine nastaviti će se sa aktivnostima u školama i udrugama.