Prvi Karlovački

Nova ljubavna balada Kristijana Rahimovskog ‘Stopala’

20.01.2019

Glazba

Nakon posljednjih uspješnica ‘Za život cijeli’ i ‘5 minuta’, Kristijan Rahimovski predstavlja nešto drugačije.

Glazbenik koji je više od desetljeća nenametljivo prisutan u eteru, a u njegovim prepoznatljivim pjesmama uživaju svi, opet je iznenadio. Nova pjesma “Stopala” lagani je zaokret od Kristijanovog dosadašnjeg glazbenog opusa.

-Tijekom snimanja albuma dogodila se jedna neobična pjesma koja me ‘provocirala’ da je snimim. Najveći krivac za tu pjesmu je Dušan Bačić i ovo je moja prva suradnja s njim kao autorom te moram priznati da mi je ostavila zaista lijep dojam. Pjesmu smo radili neopterećeno i odlučili zajedno da je sada vrijeme da izađemo sa njom pred publiku, rekao je Kristijan. 

Aranžman ove emotivne pjesme, na glazbu i tekst Dušana Bačića napravio je Filip Gjud.

-Ovo je ljubavna balada malo drugačijeg zvuka, od onoga što sam dosada radio. Vjerujem da će se mnogi prepoznati u tekstu, kaže Gjud.

“Stopala” imaju i svoj prateći video spot koji redateljski potpisuje Bojan Dragojević.

Video spot je sniman na raznim lokacijama i radio ga je dugogodišnji Dušanov suradnik, Bojan Dragojević. Samo snimanje bilo je kratko, ali slatko. Smatram da za neke balade ne treba komplicirati, nego jednostavno sliku približiti maksimalno ljudima, kao i samu emociju. Vjerujem da smo u tome uspjeli, a na ljudima je uvijek na kraju da odluče, zaključio je Kristijan. (a.r.)

Foto: Bojan Dragojević