Prvi Karlovački

Nogometni klub “Karlovac 1919” predstavio pojačanja za novu sezonu

Autor: Branko Obradović

04.08.2020

Sport

Predstavljene i nove garniture dresova u plavoj i bijeloj boji

 

Nogometni klub “Karlovac 1919” organizirao je danas u svojim prostorijama na Stadionu “Branko Čavlović Čavlek” predstavljanje novih igrača, koji su tijekom ljeta pojačali klub. Na posudbu iz zagrebačke “Lokomotive” došli su vratar Bruno Bermanec, igrači Zlatan Ramić i Luka Basar, Marko Kelava došao je iz “Vinogradara”, Patrik Mihalić iz “Duge Rese 1929” i Marko Maletić je došao iz Kanade.

-Ovo su novi igrači, koji su nas pojačali u ljetnom dijelu sezone. Zahvala “Lokomotivi”, koja je naš partner na posudbi igrača. Obavljen je ždrijeb za Treću hrvatsku nogometnu ligu središte i moram reći da smo imali sreće, jer prvu utakmicu igramo kod kuće s “Ponikvama” iz Zagreba. Bitno je da što bolje igramo i da budemo pri vrhu, jer će za dvije godine biti reorganizacija te će biti formirana samo jedna jedinstvena treća liga, kazao je predsjednik Josip Ribar.

Trener Matija Štefančić iskazao je dobrodošlicu svim novim igračima i poželio im puno sreće u karlovačkom dresu.

-Novi igrači uključili su se u momčad, odlično rade i iskreno mislim da će nam biti prava pojačanja i da ćemo s njima biti stabilni trećeligaš. Želim svim novim igračima da budu uspješni u prenstvu. Nadam se da ćemo u novoj sezoni umati dobart star, kao u prošloj. Očekujem da ćemo igrati zapaženu ulogu u trećeligaškom rangu, istaknuo je trener Matija Štefančić.

Dobrodošlicu je novim igračama poželio i kapetan seniorske momčadi Antonio Turkalj, koji je istaknuo da je pred cijelom momčadi novi izazov.

-Moram reći da je Uprava kluba napravila dobar posao s pojačanjima, a na novim igračima je da izbore mjesto u momčadi. Naša ekipa je spoj iskusnih starijih igrača i mladih nogometaša i smatram da smo dovoljno kvalitetni da budemo u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice, kazao je kapetan Turkalj.

Tom prilikom službeno su predstavljeni novi dresovi, o kojima je nešto više rekao tehniko Zdravko Jakovac, koji je istaknuo da su u suradnji s tvrtkom Alpas izrađene dvije garniture dresova. Osnovna je u plavoj boji sa žutim golmanskim dresom, a rezervna bijela s rozim golmanskim dresom.