Na prvom treningu trener Matija Štefančić okupio osamnaest igrača

Nogometaši "Karlovca 1919" počeli s pripremama za proljetni dio sezone

VIŠE IZ RUBRIKE

  Nogometaši "Karlovca 1919" počeli su danas na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" s pripremama za proljetni dio sezone. Na početku pripreme igrače je pozdravio predsjednik Josip Ribar u prisustvu članova Upravnog odbora. Prvom okupljanju momčadi bili su nazočni i predstavnici navijačke skupine "Gademz". Trener Matija Štefančić napravio je prozivku, a zatim je odrađen prvi trening.

  -Osamnaest igrača je došlo na prvi trening, nisu svi na okupu, neki su bolesni, a neki rade. Okvirno bi trebala biti 22 igrača u seniorskom pogonu. Pripreme će trajati do 2. ožujka, kada igramo prvu prvenstvenu utakmicu u Bedekovčini protiv "Tondacha". Imat ćemo sedam pripremnih utakmica, a od 8. do 10. veljače odradit ćemo mini pripreme u Hostelu Karlovac u Selcu, kazao je Matija Štefančić.

  Zbog reorganizacije trećeligaškog ranga natjecanja, čak će pet momčadi iz Četvrte nogometne lige Središte Zagreb ići u Treću hrvatsku nogometnu ligu. Karlovčani dosta zaostaju, ali trener Štefančić smatra da je sve moguće.

  -Sve je moguće, za petim zaostajemo deset bodova, to je i puno i malo. Vidjet ćemo kako ćemo otvoriti prvenstvo. U prvih pet utakmica imamo dosta teške protivnike, pa ako tu krenemo kako treba, onda je sve moguće do kraja, rekao je Štefančić.

  Na prvom treningu zbog posla nije bilo Kenana Čejvanovića, koji se dogovorio s vodstvom kluba i bit će pojačanje u drugom dijelu prvenstva. Čejvanović je igrao za karlovačku momčad u prvoligaškim danima, a sada živi u Karlovcu. (b.o.)

  Foto: b.o.