Nogometni klub "Karlovac 1919"

Nogometaši "Karlovca 1919" pobjedom u Križevcima nad liderom završili jesenski dio prvenstva

VIŠE IZ RUBRIKE

Pobjeda u Križevcima

"Radnik Križevci" - "Karlovac 1919" 0:1

Nogometaši "Karlovca 1919" pobijedili su danas u Križevcima u petnaestom, posljednjem jesenskom kolu SuperSport Druge nogometne lige vodeću momčad "Radnika Križevci" s 1:0. Nakon prvog poluvremena bilo je 0:0. Bila je to ravnopravna igra, a u prvom dijelu susreta Karlovčani su igrali protiv jakog vjetra i to ih je ometalo u napadu. Ipak imali su prilike, a i domaćin je pokušavao doći do pogotka, ali nije uspio. Karlovački nogometaši hrabrom i borbenom igrom uspjeli su doći do pobjede nad liderom. Pobjednički pogodak vrijedan tri boda postigao je u drugoj minuti sudačke nadoknade Ivan Matyazh na ubačaj Ivora Ribara. Trener karlovačke momčadi Igor Pamić bio je super zadovoljan nakon utakmice s vrijednom pobjedom i tri boda.

-Jako sam zadovoljan pobjedom, u prvom poluvremenu imali smo problema s vjetrom. Falio je zadnji pas, ali to je bila takva utakmica. Bili smo strpljivi, čekali smo i to se isplatilo. Postigli smo pogodak u sudačkoj nadoknadi i osvojili tri važna boda, istaknuo je trener Igor Pamić.

"Karlovac 1919" nastupio je u sljedećem sastavu: Šteko, Gabrijel Stepinac, Ribar, Paracki, Budimir (od 79. Rafael Stepinac), Kurečki (od 68. Bunoza), Međimorec, Matyazh, Viduka, Pamić i Tankosić. Karlovčani su završili jesenski dio prvenstva na petom mjestu na tablici s 27 bodova, jesenski prvak je "Radnik Križevci" s 30 bodova, a druga je "Opatija" s istim brojem bodova.