Nogometni klub "Karlovac 1919"

Nogometaši "Karlovca 1919" osvojili peto mjesto na jakom turniru u Medulinu

VIŠE IZ RUBRIKE

Završene pripreme u Medulinu

"Karlovac 1919" - "Krupa" Bosna i Hercegovina 4:3

Nogometaši "Karlovca 1919" osvojili su peto mjesto na međunarodnom turniru "Medulin Cup 2023". Karlovčani su danas u susretu za peto mjesto pobijedili momčad "Krupe" iz Krupe na Vrbasu kod Banja Luke sa 4:3, nakon izvođenja jedanaesteraca, u regularnom dijelu bilo je 1:1. "Krupa" je vodeća momčad Prve lige Republike Srpske. Za vrijeme utakmice puhao je jak vjetar. Bila je to ravnopravna utakmica, u kojoj je svakoj momčadi pripalo po jedno poluvrijeme, i to ono koje je igrala niz vjetar. "Krupa" je povela u 40. minuti i s rezultatom 1:0 otišlo se na odmor. Na 1:1 izjednačio je Toni Kurečki u 80. minuti. U izvođenju jedanaesteraca kod Karlovčana promašio je Markuš, a Faruk Dalipagić obranio je dva protivnička udarca s bijele točke. "Karlovac 1919" nastupio je u sljedećem sastavu: Dalipagić, Ribar, Gabrijel Stepinac, Rafael Stepinac, Miščin, Pribanić, Markuš, Medynsky, Kovbasa, Srbljinović i Ostović, a još su igrali Matić, Matyazh, Kurečki i Budimir. Trener Igor Pamić bio je zadovoljan nakon utakmice.

–Prezadovoljan sam sveukupnim nastupom u Medulinu. U početku smo bili nešto lošiji, ali kako je turnir odmicao, bili smo sve bolji i ozbiljniji. Nažalost, Paracki, Zvonko Pamić i Knezović imaju problema s ozljedama, ali radili su po posebnom programu. Bit će sve u redu, samo da nas zaobiđu ozljede, kazao Igor Pamić.

Karlovački nogometaši danas se vraćaju iz Medulina, a igraju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" pripremnu utakmicu s "Rudešom" iz Zagreba. Susret počinje u 14 sati i 30 minuta.