Sportski vikend

Nogometaši "Karlovca 1919" kreću u drugi dio prvenstva, a želja je ulazak u viši rang

VIŠE IZ RUBRIKE

Nogomet

"Karlovac 1919" gostuje u subotu kod momčadi "Mladosti Ždralovi"

Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u šesnaestom kolu SuperSport Druge nogometne lige u Ždralovima kod momčadi "Mladosti Ždralovi". Utakmica počinje u 15 sati.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" gostuju u subotu u Puli u trinaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške kod momčadi "Arene-Pule". Susret počinje u 19 sati i 30 minuta.

Seniorke Rukometnog kluba Škola Rukometa Karlovac gostuju u subotu u Zagrebu u četrnaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe "Trešnjevke". Susret počinje u 20 sati i 30 minuta.

Nogometaši "Ilovca" igraju u subotu na igralištu u Ilovačkoj šumi pripremnu utakmicu sa slovenskom momčadi "Kolpe" iz Podzemlja. Susret počinje u 15 sati i 30 minuta.

Rukometaši "Karlovca" gostuju u nedjelju u Metkoviću u drugom kolu Lige za ostanak Paket24 Premijer lige kod momčadi "Metkovića-Mehanike". Susret počinje u 18 sati i 30 minuta.

Odbojkašice "Kelteksa" gostuju u nedjelju u Zagrebu u šesnaestom kolu Superlige za seniorke kod ekipe "Dinama". Susret počinje u 18 sati.

Košarkaši "Šanca" gostuju u nedjelju u Rovinju u šesnaestom kolu Druge košarkaške lige zapad za muške kod momčadi "Rovinja". Utakmica počinje u 17 sati.

U subotu se igraju susreti četrnaestog kola Prve hrvatske kuglačke lige jug. "Korana" dočekuje od 16 sati na kuglani u Slunju ekipu "Crikvenice. "Kupa" dočekuje od 17 sati na kuglani u Ozlju momčad "Bojovnika" iz Trilja.

Ovaj vikend igraju se susreti osamnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. "Željezničar" dočekuje u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Ričine" iz Rijeke. Kuglači "Mostanja 1949" gostuju u subotu od 16 sati u Otočcu kod "Vatrogasca". "Obrtnik" iz Ogulina gostuje u subotu od 16 sati u Poreču kod momčadi "Istre". "Rakovica" dočekuje u nedjelju od 15 sati na kuglani Hotela "Jezero" na Plitvicama ekipu "Skrada".

U subotu se igraju susreti šesnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. "Ogulin" dočekuje od 14 sati na kuglani u Ogulinu ekipu "Kupe" iz Ozlja. "Karlovac" gostuje od 13 sati kod ekipe "Plitvica".