Sportski vikend

Nogometaši "Karlovca 1919" i rukometaši "Karlovca" gostuju, odbojašice i stolnotenisačice domaćini

VIŠE IZ RUBRIKE

Vikend

Stolnotenisačice "Aquaestila" igraju u subotu dva susreta u Stolnoteniskom domu "Antun Tova Stipančić"

Stolnotenisačice "Aquaestila" igraju u subotu u Stolnoteniskom domu "Antun Tova Stipančić" dva susreta četvrtog kola Superlige za žene. Dugoreške stolnotenisačice dočekuju od 11 sati "Pulu", a od 17 sati ekipu "Vrsara".

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedmom kolu Superlige za seniorke ekipu "Don Bosca" iz Zagreba. Susret počinje u 20 sati.

Rukometaši "Karlovca" gostuju u nedjelju u Velikoj Gorici u devetom kolu Paket24 Premijer lige kod momčadi "Gorice". Utakmica počinje u 17 sati.

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuju u subotu u Ivanić Gradu u osmom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe "Ivanića". Susret počinje u 17 sati.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" gostuju u subotu u Župi Dubrovačkoj u sedmom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug kod momčadi "Ardiaei". Utakmica počinje u 17 sati.

Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u Slavonskom Brodu u trinaestom kolu SuperSport Druge nogometne lige kod momčadi "Marsonie". Susret počinje u 14 sati.

Košarkaši "Šanca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petom kolu Druge muške košarkaške lige zapad momčad "FSV-a" iz Rijeke. Susret počinje u 15 sati.

Nogometaši "Ilovca" gostuju u nedjelju u Dubravi Zabočkoj u trinaestom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte kod momčadi "Rudara". Susret počinje u 14 sati.

U šestom kolu Prve hrvatske kuglačke lige jug "Korana" iz Slunja dočekuje u subotu od 16 sati momčad "Goranke" iz Ravne Gore. Slobodni su kuglači "Kupe" iz Ozlja.

Ovaj vikend igraju se susreti osmog kola u Drugoj hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad za muške. U subotu od 14 sati karlovački "Željezničar" dočekuje momčad "Skrada". "Obrtnik" iz Ogulina gostuje u subotu od 16 sati u Otočcu kod "Vatrogasca". "Rakovica" dočekuje na kuglani Hotela "Jezero" na Plitvicama u nedjelju od 15 sati momčad "Velebita 2" iz Otočca. Kuglači "Mostanja 1949" igraju u nedjelju od 17 sati u Otočcu protiv "Karlobaga".

U subotu se igraju susreti šestog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. Igračice "Ogulina" dočekuju na kuglani u Ogulinu od 10 sati ekipu "Karlovca". Kuglačice "Kupe" gostuju od 18 sati kod "Zaprešića".

U nedjelju su na rasporedu utakmice trinaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 13 sati i 30 minuta sastaju se: "Vojnić 95" - "Mladost" Rečica, "Vatrogasac" - "Ogulin", "Draganić" - "Slunj", "Dobra" Sveti Petar - "Duga Resa 1929" i "Barilović" - "Croatia 78", a slobodan je "Zrinski Ozalj".