Sportski vikend

Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u Donjoj Bistri kod momčadi "Bistre"

VIŠE IZ RUBRIKE

Nogomet

Pobjednici lige idu po novu pobjedu

Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u Donjoj Bistri u 33. kolu Treće nogometne lige Centar kod momčadi "Bistre". Susret počinje u 17 sati i 30 minuta.

Nogometaši "Vojnića 95" gostuju u subotu u Odri u 29. kolu Četvrte nogometne lige Središte kod momčadi "Odre". Utakmica počinje u 18 sati.

Taekwondo klub "Karlovac" organizira u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu "8. World Hallelujah Cup 2023" - "Croatia Karlovac Open 2023.". Očekuje se oko 500 mladih sportaša iz desetak zemalja. Svečanost otvorenja natjecanja počinje u 9 sati.

Inline hokej klub "Karlovac" domaćin je u subotu, 27. svibnja zadnjeg kola Prvenstva Hrvatske za seniore u inline hokeju. Utakmice su na rasporedu od 15 sati u dvorani u bivšoj vojarni Luščić.

U nedjelju, 28. svibnja igraju se susreti 26. kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Sastaju se od 10 sati "Ilovac" - "Vatrogasac", od 18 sati "Zrinski Ozalj" - "Croatia 78", "Ogulin" - "Barilović" i "Slunj" - "Draganić", a slobodna je momčad "Mladosti" iz Rečice. U nedjelju, 28. svibnja od 18 sati igraju se susreti 22. kola Druge županijske nogometne lige. Sastaju se "Dobra" Sveti Petar - "Tuškani", "Petrova gora" - "Frankopan", "Oštarije" - "Kupa", "Plaški" - "Cetingrad" i "Vrlovka" - "Mrežnica". Slobodna je momčad "Dobre" iz Novigrada.