Nogometni klub "Ilovac"

Nogometaši "Ilovca" osvojili bod u Ilovačkoj šumi protiv drugoplasirane momčadi "Ravnica"

VIŠE IZ RUBRIKE

Podjela bodova

"Ilovac" - "Ravnice" Zagreb 2:2

Nogometaši "Ilovca" igrali su danas u Ilovačkoj šumi u desetom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte s momčadi "Ravnica" iz Zagreba neodlučeno 2:2. Nakon prvog poluvremena bilo je 1:0 za gostujuću momčad. "Ravnice" su povele u 37. minuti, a strijelac je bio Dan Rmuš. Na odmor se tako otišlo s vodstvom gostiju. "Kanarinci" su izjednačili u 55. minuti pogotkom Marka Kusanić. Potpuni preokret "Ilovac" je napravio u 72. minuti i poveo 2:1, a strijelac je bio Marko Magdić. Gosti su izjednačili u 84. minuti pogotkom Ivana Abramovića. Na kraju je svakoj momčadi pripao po bod. Trener "kanarinaca" Marko Poljak bio je zadovoljan bodom, ali je istaknuo da su u prvom poluvremenu slabo stvarali šanse.

-Bodom sam zadovoljan, žao mi je što nismo izdržali, što nismo sačuvali vodstvo od 2:1. "Ravnice" su druge na tablici i još uvijek su bez poraza. Nisam zadovoljan igrom u napadu, teško stvaramo šanse, rekao je Marko Poljak.

"Ilovac" je nastupio u sljedećem sastavu: Bogović, Vratarić, Markuš, Magdić (od 88. Prežgaj), Kladušan (od 84. Boljar), Mance (67. Valentić, od 84. Vrbetić), Kusanić, Capan (od 67. Banjavčić), Draganjac, Rehorić i Jurčić. "Ilovac" je deseti na tablici s trinaest bodova. "Kanarinci" gostuju u jedanaestom kolu u nedjelju, 29. listopada od 14 sati i 30 minuta u Zagrebu kod momčadi "Devetke".