Nogometni klub "Ilovac"

Nogometaši "Ilovca" osvojili bod na gostovanju kod momčadi "Zagreba"

VIŠE IZ RUBRIKE

Bod u gostima

"Zagreb" - "Ilovac" 1:1

Nogometaši "Ilovca" igrali su danas u Zagrebu u devetom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte s momčadi "Zagreba" neodlučeno 1:1. Nakon prvog poluvremena bilo je 1:0 za domaću momčad. "Zagreb" je poveo u 23. minuti, a strijelac je bio Marko Puškarić. "Kanarinci" su izjednačili u 78. minuti pogotkom Viktora Markuša. Na kraju je svakoj momčadi pripao po bod. Trener "kanarinaca" Marko Poljak nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi, ali je bio zadovoljan rezultatom.

-Bodom sam zadovoljan, ali igrom ne. Prvo poluvrijeme je bilo slabo, drugi dio utakmice nešto bolji. To nam je prvi bod u gostima, pa moram biti zadovoljan, no mislim da smo mogli pobijediti "Zagreba". Nismo bili kompletni, jer zbog žutih kartona nisu igrali Kusanić i Šaflin, rekao je Marko Poljak.

"Ilovac" je nastupio u sljedećem sastavu: Bogović, Vratarić, Boljar, Markuš, Kladušan, Valentić (od 46. Magdić), Mance (od 69. Prežgaj), Banjavčić (od 46. Capan), Draganjac (od 69. Vrbetić), Rehorić i Jurčić. "Ilovac" je deveti na tablici s dvanaest bodova. "Kanarinci" dočekuju u desetom kolu u nedjelju, 22. listopada od 10 sati u Ilovačkoj šumi momčad "Ravnica" iz Zagreba.