Srednja škola Duga Resa

Noć muzeja i u Dugoj Resi

VIŠE IZ RUBRIKE

Muzeji su važni

Pod naslovom "Duga Resa je važna" za  vas smo pripremili izložbe, radionice, igre, filmske projekcije, koncerte, nagradni kviz i izvlačenje te  još puno toga, poručuju iz te škole.

Srednja škola Duga Resa sudjelovat će u ovogodišnjoj Noći muzeja, 27. siječnja od 19 do 22 sata. Tema nacionalne manifestacije jest Muzeji su važni.

-Zato smo se i mi  upitali smo što je nama važno?

Srednja škola Duga Resa osnovana je radi obrazovanja stručnoga kadra Pamučne industrije Duga Resa, a na čijem se radu temeljio gospodarski razvitak grada koji je bio poznat i izvan Hrvatske . 

Pod naslovom "Duga Resa je važna" za  vas smo pripremili izložbe, radionice, igre, filmske projekcije, koncerte, nagradni kviz i izvlačenje te još puno toga.

Naši umjetnici istražuju v(l)ažnost vlage za grad koji je smješten na Mrežnici. I ove godine možete izradite originalni otisak na vašoj pamučnoj majici ili torbi. Sudjelujte u kvizu znanja o Dugoj Resi. Otkrivajte tragove kako bi izašli iz sobe. Zaigrajte igre kojih se svi sjećamo iz školskih dana. Odigrajte rundu dugoreškoga stolnoga tenisa. Izradite originalan predmet od starih knjiga.

Istražite na Noći muzeja zašto je Duga Resa važna, poručuju iz te škole.